Winnen: 2x2 kaarten JURK! in 013

Door JT1990 op 06 december 2011 - 10:56 JURK! zal dit najaar opnieuw een clubtour doen. Onder de noemer “kerstjurk” zullen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven samen met hun band vlak voor kerst, op zondag 18 december een optreden geven in 013. Net als bij de eerste clubtour zullen bekende artiesten het voorprogramma verzorgen. Vorig jaar waren onder meer Marco Borsato, Nick & Simon en Guus Meeuwis te gast als voorprogramma van de band. De gehele clubtour was toen binnen twee dagen uitverkocht. Racoon, VanVelzen, Jan Smit, Waylon en de 3JS zullen tijdens de najaarstour het voorprogramma voor hun rekening nemen van het duo. Alle gastartiesten zullen ieder eenmaal een voorprogramma verzorgen. Wie bij welk optreden de gast is blijft verrassing tot de avond zelf.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van JURK! in 013 op zondag 18 december!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je JURK! niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'JURK!'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m dinsdag 13 december.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TheWaterboysnews

THE WATERBOYS NAAR GRONINGEN EN UTRECHTDe van oorsprong Britse en Ierse groep The Waterboys komt naar Nederland....

Red Bull Soundclash6

RED BULL SOUNDCLASH 2012, DJVT TEGEN TRIGGERFINGER... Het klinkt misschien raar, maar artiesten als Snoop Dogg, CeeLo Green, The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.