Winnen: 3x2 kaarten La Pegatina naar keuze

Door JT1990 op 10 november 2011 - 11:26 Nadat de Catalanen van La Pegatina vorig jaar tijdens Lowlands het zeil uit de Lima tent bliezen en in februari een pure fiesta veroorzaakten in o.a. de Melkweg, 013 en Patronaat, zetten ze dit jaar tijdens Into The Great Wide Open de boel wederom ongenaakbaar op zijn kop. Deze jongens uit Barcelona staan nu weer op verschillende podia met dezelfde missie: Iedereen aan het dansen krijgen met hun flinke dosis mestizo, punk & ska. Een missie waarin ze altijd slagen!

De band bestaat uit zeven energieke jonge mannen die in 2003 bij elkaar kwamen voor een kleinkunst soundsystem project, maar sindsdien is het hard gegaan. Ondertussen hebben de mannen meer dan 400 conerten gegeven en ruim 630 uur gespeeld. Zo was La Pegatina één van de sensaties tijdens Lowlands 2010. Het Lima-podium werd omgebouwd tot één groot kolkend feest! VPRO's 3VOOR12 zei het volgende; 'La Pegatina blaast het tentzeil eraf. Publiek neemt maar geen genoegen: Meer! Meer! Meer!'

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor een concert naar keuze van La Pegatina! De data waar je uit kan kiezen zijn als volgt:
08-12-2011, Doornroosje, Nijmegen
09-12-2011, Podium Victorie, Alkmaar
14-12-2011, Oosterpoort, Groningen
15-12-2011, Melkweg, Amsterdam
17-12-2011, Tivoli, Utrecht
Geef in je mail wel aan voor welk concert je kans wil maken.


Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je de La Pegatina niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'La Pegatina'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m donderdag 17 november.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rauwlogonews1

GREEN VELVET KRIJGT HERKANSING OP RAUWIn oktober kon Green Velvet wegens persoonlijke omstandigheden helaas niet...

JimMorrisonnieuws

MUZIEKTHEATERPRODUCTIE ROND FOREVER 27 CLUB De beruchte Forever 27 Club, een verzamelnaam voor bekende artiesten die op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.