[UPDATE]Walter Trout volgend jaar naar Hellendoorn

Door JT1990 op 21 oktober 2011 - 16:13 Voor het eerst sinds 2006 treedt de blueslegende Walter Trout terug naar De Lantaarn. Trout is een graag geziene gast in De Lantaarn, omdat zijn live shows meeslepend en altijd zeer hoog van kwaliteit zijn.

De legendarische gitarist begon zijn carrière in 1965 door te spelen in lokale bluesbands. In 1973 verhuisde hij naar Los Angeles en speelde daar als voorprogramma van onder andere John Lee Hooker en Big Mama Thornton.
Zijn virtuoze gitaarspel bleef niet onopgemerkt en hij werd dan ook gevraagd om Canned Heat te komen versterken.
Trouts carrière kwam helemaal in een stroomversnelling terecht, toen hij werd benaderd door John Mayall om in zijn band plaats te nemen. Na vijf jaar samenspel met Mayall had Trout zo’n grote status opgebouwd dat hij een solo carrière startte, die tot op de dag van vandaag zéér succesvol blijkt. Walter Trout kan dus met recht één van de grootste bluesmuzikanten aller tijden genoemd worden.

Op donderdag 1 maart 2012 komt Walter Trout naar de Lantaarn in Hellendoorn. De voorverkoop start morgen, zaterdag 22 oktober al en kaarten gaan weg voor €22,50.

[UPDATE] Er is net bekend gemaakt dat Walter Trout op 3 maart ook naar De Boerderij in Zoetermeer komt. De kaarten hiervoor gaan ook morgen in de voorverkoop en zullen €25,- kosten


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lmfaonews2

[UPDATE]LMFAO VOLGEND JAAR NAAR UTRECHTNadat ze gister een goed feest hebben gebouwd in de Melkweg, komen ze in...

Testimoni

MARTIN FONDSE, ERIC VLOEIMANS EN MATANGI QUARTET... In 2006 componeerde Martin Fondse de suite 'Testimoni Interiori' voor Eric...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.