Winnen: 3 CD's, shirts en 3x2 kaarten voor Djerv in 013

Door JT1990 op 20 september 2011 - 14:13 Djerv, wat zoiets als vet betekent in het Noors, is het nieuwe geesteskind van Agnete Kjølsrud. Deze vrouwelijke brulboei is ook wel beter bekend van Animal Alpha. Het titelloze debuut van Djerv is uit hetzelfde hout gesneden als het eerdere werk van haar voorgaande band. Het geheel is zelfs nog iets zwaarder afgesteld. Zeer stevige rock/metal, een messcherpe sound met ballen en natuurlijk de giftige vocalen van Agnete. Grimmige nummers met ijzige melodielijnen, maar toch ook uiterst catchy. Dit alles wordt ten gehore gebracht met een ouderwetse punk attitude waar menig bandje nog een puntje aan kan zuigen. De rest van de band bestaat dan ook uit ervaren krachten, zo zijn daar drummer Erlend Gjerde van Wardruna en Stian Kårstad van Trelldom. Ook zong Agnete mee op het laatste album van Dimmu Borgir.

Podiuminfo mag 3 pakketten weggeven met in elk pakket 1 CD, 1 t-shirt en 1x2 kaarten voor het concert van Djerv op vrijdag 30 september in de stage01 van de 013!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Djerv niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Djerv'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m dinsdag 27 september.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



paraplunews

NEDERLANDSE OPENLUCHTTHEATERS MINDER BEZOCHT DOOR...De openluchttheaters in Nederland hebben door het slechte zomerweer veel...

tanknews

AMERIKAANSE SOULZANGER TANK NAAR AMSTERDAM Niet de gelijknamige Britse heavy metal band, maar de soulzanger Tank komt...

REACTIES

Avatar sk0llbr0d
di 20 sep 2011 15:33

sk0llbr0d hmm... bij Fortarock kan je gratis naar Djerv... (A)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.