event: Nachttempelfeest 2005 in Paard van Troje

print
mail to friend
  VR.
24 JUN
NACHTTEMPELFEEST 2005 Paard van Troje, Den Haag
2005
 
TOEGANG Gratis

EXTRA INFORMATIE

Het Paard van Troje gaat feesten in het weekeinde van 24 en 25 juni 2005 om te vieren dat op 5 april j.l. Revu’s Nachttempel voor de beste club van Nederland aan deze Haagse popzaal werd uitgereikt. Bij de verkiezing van 2005 bleef het Paard van Troje andere gerenommeerde clubs als Now & Wow (Rotterdam) en Panama (Amsterdam) voor.
Om het publiek te bedanken voor de verkregen steun zijn zowel op de laatste vrijdag als zaterdag van de maand juni de zalen van het Paard van Troje gratis toegankelijk voor twee vette parties. Het is de manier waarop het Paard beleefd en trots “Dankuwel” zegt tegen alle stemmers en waarop diegenen die met eigen ogen willen zien waarom in vredesnaam Den Haag de beste club van Nederland heeft dat moeiteloos kunnen komen checken.

FOTO'S VAN Kraak & Smaak, MC Damar, R.G.O

Foto Kraak & Smaak te Noorderslag 2007 Foto Kraak & Smaak te Zo. Festival 2012 Foto Kraak & Smaak te ParkCity Live 2010 Foto Kraak & Smaak te Zo. Festival 2012 Foto Kraak & Smaak te The City is Ours 2006 Foto Kraak & Smaak te Noorderslag 2007
 
Bekijk alle 24 foto's van Kraak & Smaakreadmore

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS