concert: D.R.I. / Uhgah Wugah in Iduna op DONDERDAG 22 JUNI 2017

  • D.R.I.
    Graspop Metal Meeting 2011
DO.
22 JUN
D.R.I. / UHGAH WUGAH 19:00 uur Iduna, Drachten
2017
Hoofdprogramma D.R.I. Uhgah Wugah
Toegang VVK: € 13,-/ Deur: €15,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 22 juni 2017.
Dat is 2501 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

DIRTY ROTTEN IMBECILES!!!”
Dit was wat de vader van zanger Kurt Brecht riep toen D.R.I. voor het eerst aan het oefenen was en met die scheldkanonnade was een legende geboren. Deze in 1982 opgerichte Amerikaanse band stamt uit de tijd van verhouding met hun deed D.R.I. er echter een behoorlijk schepje bovenop door een idiote hoeveelheid korte nummers te schrijven en deze op ongekende snelheid en felheid ten gehore te brengen.
Een optreden van D.R.I. valt te omschrijven als een groot slagveld vol rondzwaaiende benen en armen die zijn gelijke niet kent. Met trots mogen we dan ook aankondigen dat we deze legendarische band in Poppodium Iduna mogen verwelkomen!

DRI zal vandaag twee supports meenemen waarvan de eerste bevestigde de uit Groningen afkomstige band Uhgah Wugah is. Recentelijk bracht de band haar nieuwe langspeler “Al Lies” uit waarop een heerlijke mix van hardcore, funk, punk en metal te horen is. Of zoals ze het zelf noemen ‘nineties crossover on steriods’.

Foto's van D.R.I., Uhgah Wugah

Foto D.R.I. te Graspop Metal Meeting 2011 Foto D.R.I. te Graspop Metal Meeting 2011 Foto D.R.I. te Graspop Metal Meeting 2011 Foto D.R.I. te Graspop Metal Meeting 2011
 
Bekijk alle 4 foto's van D.R.I.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws