concert: Tennis in Bitterzoet op DONDERDAG 04 MEI 2017 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Tennis
    Optimus Primavera Sound 2012
    © Erik Luyten
  • Tennis
    Optimus Primavera Sound 2012
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Tennis in Bitterzoet) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
04 MEI
TENNIS 21:00 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2017
Hoofdprogramma Tennis

EXTRA INFORMATIE

Het duo Patrick Riley en Alaina Moore is niet alleen samen succesvol met hun band Tennis, maar ook in de liefde. Het ondertussen gehuwde stel vond elkaar door hun tijd op de middelbare school in Colorado, toen ze zeven maanden lang met een zeilboot langs de kust rondtrokken. Het zal die periode, begin 2010 zijn dat het stel hun band startte, waarvan de nummers heerlijk luchtig en zoetsappig zijn. Het vierde album 'Yours Conditionally' is onderweg en zal in maart het daglicht zien. Het drietal (want bij het tweede album voegde drummer James Barone zich bij de band) zal daarop hun dromerige lofi indieliedjes weer een nieuwe dimensie geven, zoals in het fijn in het gehoor liggende nieuwe nummer 'Modern Woman' al te merken is.

Foto's van Tennis

Foto Tennis te Optimus Primavera Sound 2012 Foto Tennis te Optimus Primavera Sound 2012 Foto Tennis te Optimus Primavera Sound 2012 Foto Tennis te Optimus Primavera Sound 2012 Foto Tennis te Optimus Primavera Sound 2012 Foto Tennis te Optimus Primavera Sound 2012
 
Bekijk alle 7 foto's van Tennis

Gerelateerd nieuws