event: ISH - Elements of Freestyle in Flint op DONDERDAG 06 APRIL 2017

  • ISH (dansgezelschap)
    Lowlands 2018 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • ISH (dansgezelschap)
    Lowlands 2018 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
06 APR
ISH - ELEMENTS OF FREESTYLE 20:15 uur Flint, Amersfoort
2017
Hoofdprogramma ISH (dansgezelschap)
Toegang v.a. €18,90

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 06 april 2017.
Dat is 2577 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

ISH brengt al vijftien jaar de skills van de straat naar het theater. Na vijftien jaar gaat de groep terug naar hoe het ooit begon en brengt met ‘Elements of Freestyle’ een spectaculaire show met skaters, freerunners en BMX’ers. Artistiek leider Marco Gerris – ex-jurylid van de tv-programma’s ‘The Freestyle Games’ en ‘So You Think You Can Dance’ – vindt zijn inspiratie in de urban arts. In iedere beweging ziet hij de poëzie. Want of je nu door de ruimte zweeft op balletschoenen of op skates; het is allemaal dans.

‘Elements of Freestyle’ gaat over het e moment waarin een ingewikkelde stunt eindelijk lukt. Over de totale focus, extase en het gevoel van vrijheid. In een opeenvolging van breakdance, in-line skating, freestyle basketbal, acrobatiek, BMX en freerunning ontdekt het publiek de kunst achter het kunstje.

Foto's van ISH (dansgezelschap)

Foto ISH (dansgezelschap) te Lowlands 2018 - zondag Foto ISH (dansgezelschap) te Lowlands 2018 - zondag Foto ISH (dansgezelschap) te Lowlands 2018 - zondag Foto ISH (dansgezelschap) te Lowlands 2018 - zondag Foto ISH (dansgezelschap) te Lowlands 2018 - zondag Foto ISH (dansgezelschap) te Lowlands 2018 - zondag
 
Bekijk alle 8 foto's van ISH (dansgezelschap)