concert: Kenny B & Tarrus Riley in Maassilo op DINSDAG 30 JUNI 2015

  • Kenny B
    ParkCity Live 2015-zaterdag
  • Kenny B
    ParkCity Live 2015-zaterdag
DI.
30 JUN
KENNY B & TARRUS RILEY 20:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2015
Hoofdprogramma Kenny B Tarrus Riley
Toegang 25 euro (excl service fee)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 30 juni 2015.
Dat is 3223 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Tarrus Riley is een van de grootste namen in de huidige reggaebeweging. Hij heeft zijn talent niet van een vreemde: Riley's vader Jimmy zat tenslotte in de legendarische Jamaicaanse reggaeband The Uniques. Vanavond in de Maassilo zal Riley een heuse revue leiden, waarbij geroemd saxofonist Dean Fraser (die zijn eerst plaat produceerde) en zangeres Alaine hem bij zullen staan.

Kenny B, reggae en dancehall zanger uit Suriname met de meeste nummer één hits in eigen land, zingt al vanaf zijn achtste jaar. Op zijn 28e kwam Kenny B naar Nederland. Maar zijn succesvolle carrière zorgde ervoor dat hij regelmatig in het buitenland en nog veel vaker in Suriname te vinden was. Na diverse succesvolle albums in het Engels, Aucaans en Sranantongo stapte Kenny B onlangs over op het Nederlands. Zijn eerste single, Als Je Gaat, die hij begin dit jaar uitbracht werd grijs gedraaid op de radio en zijn tweede single, Parijs, werd zelfs een nummer één hit.

Foto's van Kenny B, Tarrus Riley

Foto Kenny B te 538LIVE XXL 2015 Foto Kenny B te Bevrijdingsfestival Utrecht 2017 Foto Kenny B te ParkCity Live 2015-zaterdag Foto Kenny B te ParkCity Live 2015-zaterdag Foto Kenny B te Paaspop 2016 - Zondag Foto Kenny B te Zwarte Cross 2015 - Zaterdag
 
Bekijk alle 46 foto's van Kenny B

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws