concert: Het Belgisch Eburon Quintet / Hubert Damen in Engelenburcht op ZONDAG 29 MAART 2015

ZO.
29 MRT
HET BELGISCH EBURON QUINTET / HUBERT DAMEN 20:00 uur Engelenburcht, Haacht
2015
Toegang V.v.k.
Inkomkaarten kunnen aangekocht worden in volgende verkooppunten aan € 13:
- Standaard Boekhandel, Markt 24 Haacht
- KBC-bank en Verzekeringen, Lipsestraat 35 Tildonk.

Aan de kassa bedraagt de toegangsprijs € 15.

VIP-arrangement
Wie een exclusief bezoek aan het ursulinenklooster, dat o.m. als decor diende voor de VRT-serie “Langs Vlaamse velden”, wenst te combineren met een kijkje achter de schermen, het bijwonen van de repetitie en een lunch in gezelschap van de artiesten, samen met de voorstelling vanop de eerste rij, kan zich eveneens inschrijven op bovenstaand mailadres. Dit VIP-arrangement wordt aangeboden aan € 50 per persoon.
Plaatsen kunnen nu reeds gereserveerd worden via [email protected] .

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 29 maart 2015.
Dat is 3315 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Niemand minder dan Hubert Damen, bij het grote publiek bekend door zijn rollen in televisie-series als Niet voor Publikatie, Caravans en Lilly en Marleen, en die zijn grootste populariteit verwierf als commissaris Witse in de gelijknamige TV-reeks, zal teksten brengen van Louis Paul Boon, Hugo Claus, Tom Lanoye, Stephan Hertmans en anderen in de prachtig gerestaureerde kerk van het ursulinenklooster van Tildonk.
Hij wordt daarbij muzikaal begeleid door het Belgisch Eburon Quintet. Dit quintet met onder meer Simon Van Hoecke (dirigent van Toeterdonk) won in 2012 le 1er Prix Ville de Lyon en heeft in de periode juni 2013 - augustus 2014 samengewerkt met het prestigieuze Palazetto Bru Zane – Centre de musique romantique française.
Het Belgisch Eburon Quintet met voornamelijk Limburgse roots, verwierf zijn indrukwekkende reputatie dankzij bekwaamheid en muzikale beheersing. (Festival Berlioz, Le septembre Musicale de l’Orne, e.a.)