concert: Bruut! in De Oosterpoort op ZATERDAG 27 DECEMBER 2014

  • BRUUT!
    Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
    © Bianca Stommel
ZA.
27 DEC
BRUUT! Kleine zaal, 22:15 uur De Oosterpoort, Groningen
2014
Hoofdprogramma BRUUT!
Toegang 5,00 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 27 december 2014.
Dat is 3407 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het geluid van BRUUT! ontstond eigenlijk bij aanvang van hun eerste gezamenlijke optreden. Als afgetrainde volbloed-jazzmusici werden ze aangekondigd als ‘jazzband’ (not done in de jazzwereld). Ze konden elke sfeer neerzetten, maar het publiek verwachtte enkel een ontzettend swingende, dampende en luide band. Et voilá, dat is wat BRUUT! ze gaf.

BRUUT! maakt volgens eigen zeggen ‘superjazz’. Een groep jazzmuzikanten die alle regels binnen de traditionele jazz feitelijk aan de laars lapt. BRUUT! swingt en is ongepolijst, feestelijk, kleurig en dansbaar. Ze speelden onder meer al in Japan, Polen, Zuid-Afrika, Duitsland en Engeland en op festivals als North Sea Jazz, Noorderslag en de Uitmarkt. Ook verschenen er twee albums van de hand van BRUUT!, met het goed ontvangen ‘Fire’ (2013) als meest recente.

Foto's van BRUUT!

Foto BRUUT! te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto BRUUT! te Transition Festival 2017 Foto BRUUT! te Transition Festival 2017 Foto BRUUT! te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto BRUUT! te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto BRUUT! te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
 
Bekijk alle 6 foto's van BRUUT!

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws