concert: Electric Six (USA) in Patronaat op VRIJDAG 21 NOVEMBER 2014

  • Electric Six
    Electric Six - 20/11 - TivoliVredenburg
    © Rob Sneltjes
  • Electric Six
    Electric Six - 20/11 - TivoliVredenburg
    © Rob Sneltjes
VR.
21 NOV
ELECTRIC SIX (USA) Grote Zaal (Stage 1), 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2014
Hoofdprogramma Electric Six
Voorprogramma Orgaanklap
Toegang VVK: €17,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 21 november 2014.
Dat is 3451 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De zeskoppige band Electric Six uit Detroit is met nummers als ‘Gaybar’ en ‘Danger! High Voltage’ nauwelijks serieus te nemen, maar dat is ook helemaal niet de bedoeling. Met een dansbare mengelmoes van rock, metal, disco, new wave, garage en punk maken de prettig gestoorde bandleden er onder de leiding van de over-creatieve frontman Dick Valentine altijd een feestje van.

In 2003 kwam de doorbraak voor Electric Six met het album ‘Fire’ en flink wat studioalbums verder verscheen de eerste live-plaat ‘Absolute Pleasure’. Volgens Electric Six is een livealbum hét summum voor een band: het is een teken van onsterfelijkheid. De plaat werd gedurende twee avonden opgenomen, tijdens shows in First Avenue (Minneapolis) en The Double Door (Chicago). Ze selecteerden hiervoor hun beste songs van de afgelopen tien jaar, waardoor het meteen een soort ‘Greatest Hits’ is.

Foto's van Electric Six, Orgaanklap

Foto Electric Six te Electric Six - 16/11 - Q-Factory Foto Electric Six te Electric Six - 20/11 - TivoliVredenburg Foto Electric Six te Electric Six - 20/11 - TivoliVredenburg Foto Electric Six te Electric Six - 20/11 - TivoliVredenburg Foto Electric Six te Electric Six - 20/11 - TivoliVredenburg Foto Electric Six te Electric Six - 16/11 - Q-Factory
 
Bekijk alle 34 foto's van Electric Six
Bekijk alle 5 foto's van Orgaanklap

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest