concert: Villa Zeno in DRU-Cultuurfabriek op VRIJDAG 04 APRIL 2014

  • Salisbury
    Summer Square 2012
    © Marieke Waalwijk
VR.
04 APR
VILLA ZENO Popzaal, 20:00 uur DRU-Cultuurfabriek, Ulft
2014
Hoofdprogramma Villa Zeno
Voorprogramma Salisbury
Toegang Voorverkoop: €7,00
Deurverkoop: €10,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 04 april 2014.
Dat is 3675 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Villa Zeno: Albumpresentatie

Met het aankomende debuutalbum slaat Villa Zeno een nieuwe richting in. De liedjes zijn kleiner, groter, viezer en vetter. De energie en dansbaarheid zijn er nog altijd, maar het experiment is aangegaan. Het daagt uit en het is Catchy. Villa Zeno haalt alles uit de kast en schuwt ook synthesizers, blazers, strijkers, computers, vrouwenstemmen en drumloops niet. Dat de bandleden zijn geboren in vier verschillende decennia, hoor je terug in het unieke bandgeluid. In hun muziek worden de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s op subtiele wijze verenigd. Ook op het podium smelt hun jeugdige energie feilloos samen met jarenlange muzikale ervaring.

In frontman Jonah schuilt het creatieve brein van de band. De continue stroom van ideeën borrelen als bubbels in champagne bij hem op. Samen met een drummende veelvraat, een virtuoos monster op toetsen en een levende Finse baslegende, zorgen zij er voor dat hun muziek leeft!

Foto's van Salisbury

Foto Salisbury te Summer Square 2012 Foto Salisbury te Summer Square 2012 Foto Salisbury te Summer Square 2012 Foto Salisbury te Summer Square 2012
 
Bekijk alle 4 foto's van Salisbury