concert: Kin / Wolf in Loveland / DJ Meneer Jansen in Roodkapje op ZATERDAG 27 OKTOBER 2012

  • Wolf in Loveland
    Popronde Zwolle 2013
    © Mitch Wolters
ZA.
27 OKT
KIN / WOLF IN LOVELAND / DJ MENEER JANSEN 22:00 uur Roodkapje, Rotterdam
2012
Toegang €5

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 27 oktober 2012.
Dat is 4197 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Nog maar een paar ROTTT-edities te gaan dit jaar, maar van afbouwen is nog geen sprake! En KIN is de eerste die dat komt bevestigen. Zelf omschrijft dit viertal hun muziek het best als ‘de verstoorde haren van een bange kat’. Een stevige mix van gitaren, elektronica en een krachtige zangpartij vormen de gruizige weg die zij voor je uitleggen. Deze Kin-tornado doet denken aan de new wave versie van Radiohead met een beetje seks appeal.

Wolf In Loveland pakt je in met een warme deken van liefdevolle poëtische liedjes. Van oorsprong is deze band een solo act van de 20-jarige Jan Minnaard. Inmiddels heeft hij een mooie groep muzikanten om zich heen vergaard. Laat de winter maar komen!

Eindelijk is het ons dan gelukt de enige echte Meneer Jansen binnen te halen, met zijn swingende 7 inches en prachtige plaatjes maakt hij deze avond af zoals alleen hij dat kan!

Foto's van Wolf in Loveland

Foto Wolf in Loveland te Stukafest Rotterdam 2014 Foto Wolf in Loveland te Stukafest Rotterdam 2014 Foto Wolf in Loveland te Stukafest Rotterdam 2014 Foto Wolf in Loveland te Let's Get Lost 2013 Foto Wolf in Loveland te Stukafest Rotterdam 2014 Foto Wolf in Loveland te Let's Get Lost 2013
 
Bekijk alle 8 foto's van Wolf in Loveland

Gerelateerd nieuws