Winnen: 3x2 kaarten Glass Promises in ACU

Door MGSlot op 25 oktober 2012 - 09:49 Glass Promises is het nieuwe side-project van de Duitse muzikant Maximilian Küchenmeister. Max staat regelmatig op het podium met Shake The Pagoda Tree, waarmee snoeiharde en technische death metal doordrenkt wordt met flink wat beatdowns en keyboardloopjes, maar hij doet het tegewoordig ook iets rustiger aan. Het nieuwe singer-songwriterproject staat voor melodieuze akoestische nummers.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Glass Promises in ACU op 2 november 2012. Supportact van de avond is Wolf in Loveland (Jay Minor) en Ása.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Glass Promises in ACU wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Glass Promises in ACU'.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Faberyayonews

FABERYAYO (DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG) NAAR AMSTERDAM...Rapper Faberyayo bracht onlangs zijn eerste echte soloalbum uit. Los van...

circusnws

LUXOR LIVE KRIJGT PISTE, CIRCUSACTS EN THEATER... Maandag 31 december preseteren Luxor Live en Nachtkerk het feest Circuriosa....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.