concert: Memphis Maniacs in Burgerweeshuis

print
mail to friend
  ZA.
01 DEC
MEMPHIS MANIACS Burgerweeshuis, Deventer
2012
 
HOOFDPROGRAMMA Memphis Maniacs
TOEGANG € 15,50

EXTRA INFORMATIE

Ruim zes jaar geleden kwam een aantal (toen nog) jongemannen op het lumineuze idee om het concept van mash-ups op een live band toe te passen. Wat langzamerhand onstond was een band die klinkt alsof een dj met meerdere draaitafels knallers uit zeer diverse genres door en over elkaar heen gooit. Maar dan met een ongeëvenaarde live show waar de bezieling, de energie en het entertainment vanaf spat, deels ook als reactie op de vele navelstarende gitaarbands en hoofdknikkende dj’s.

De formule bleek te werken en Noorderslag 2011 luidde een landelijke doorbraak in. Tijdens de zomer van 2011 overtuigde het mash-up collectief door zo’n 60 zeer uiteenlopende festivals (waaronder Paaspop, Dance Valley, Parkpop, Solar, Concert at Sea, en Valtifest) plat te spelen. Afgelopen winter werd een bijzonder succesvolle clubtour gedaan met dampende uitverkochte zalen en ook in 2012 hebben de Maniacs een drukke en mooie festivalagenda met o.a. een bezoek aan Oerol en de Zwarte Cross.

FOTO'S VAN Memphis Maniacs

Foto Memphis Maniacs te Memphis Maniacs - 30/11 - Effenaar Foto Memphis Maniacs te Zo. Festival 2012 Foto Memphis Maniacs te Concert at Sea 2011 Foto Memphis Maniacs te Bevrijdingsfestival Wageningen 2013 Foto Memphis Maniacs te Parkpop 2011 Foto Memphis Maniacs te Festyland 2013
 
Bekijk alle 63 foto's van Memphis Maniacsreadmore

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

Avatar Slak
Slak
Avatar 0000
0000