concert: Spelen voor de GRAP in Melkweg

print
mail to friend
  ZA.
26 AUG
SPELEN VOOR DE GRAP The Max Melkweg, Amsterdam
2006
 
TOEGANG gratis

EXTRA INFORMATIE

Het publiek van de Uitmarkt wordt vandaag door de GRAP getrakteerd op de leukste Amsterdamse pop / rock bands van dit moment.


In The MAX treden de volgende bands op: Moss / Cool Genius / About / Persil / Matik / Tribal Roots

In de Oude Zaal: Airbag / Malkovics / Aux Raus / pEp / Supermannen / The AnacondasDe titel Spelen voor de GRAP stamt uit begin jaren tachtig toen Stichting GRAP bestond uit een collectief van muzikanten en bands. Elk jaar organiseerden zij een Spelen voor de GRAP festival waar alle aangesloten bands de kans kregen om op te treden. De eerste keer dat dit werd georganiseerd was in 1982, de laatste editie vond plaats in 1994. Nu, meer dan 10 jaar later, werd er dus weer een Spelen voor de GRAP georganiseerd. Alleen is er in de tussentijd wel wat veranderd. De GRAP is geen collectief van bands meer maar is uitgegroeid tot een professionele organisatie die functioneert als productiehuis voor de Amsterdamse popmuziek.

FOTO'S VAN Aux Raus, Cool Genius, De Supermannen, Matik, Moss, pEp, Persil, The Anacondas, Tribal Roots

Foto Aux Raus te Artquake 2008 Foto Aux Raus te Lowlands 2009 Foto Aux Raus te Booch? Festival 2008 Foto Aux Raus te Booch? Festival 2008 Foto Aux Raus te Aux Raus - 6/7 - Bibelot Foto Aux Raus te Artquake 2008
 
Bekijk alle 21 foto's van Aux Rausreadmore
Bekijk alle 4 foto's van Cool Geniusreadmore
Bekijk alle 8 foto's van Matikreadmore
Bekijk alle 122 foto's van Mossreadmore

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

Avatar concert_addict
concert_add