Winnen: 2x2 kaarten voor Moss in Gebouw-T

review: Moss - 23/4 - Burgerweeshuis Moss
Winnen: 2x2 kaarten voor Moss in Gebouw-T
Door ThomasS op 10 oktober 2017 - 14:08 Slimme toegankelijke popliedjes met scherpe randjes. Die kunst beheerst Moss perfect. Al jaren actief en inmiddels met vijf albums op zak een mooi repertoire voor een afwisselende show vol puntige indiepop die soms doet denken aan de pure perfectie van The Shins. De band is gevormd rond Marien Dorleijn die in '99 de Grote Prijs van Nederland won in de categorie singer/songwriter.

Wil je graag naar het concert? Dan hebben we nu een leuke winactie voor je! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show van Moss met San Dollar op vrijdag 20 oktober in Gebouw-T.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Moss'.

Deze winactie loopt tot en met 16 oktober.Ronnie Flex

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR FUTURE URBAN LEGENDS...Op 21 oktober is het dansen geblazen tijdens het dance event Future Urban...

Dermot Kennedy 1

DOORNROOSJE EN PARADISO NOORD VOOR IERSE SONGSMID... In het fraai opgebouwde 'An Evening I Will Not Forget' neemt Dermot Kennedy...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.