ARTIEST: Jonathan Jeremiah

Engeland

Jonathan Jeremiah is een Engelsman uit Noord-Londen. Op zijn 21e maakt hij een road trip dwars door Amerika waar hij onder andere minimalistische kunst maakt in een lobby van een New Yorks hotel. Tijdens deze reis doet Jeremiah veel inspiratie voor zijn nummers op en hij komt dan ook terug met de nummers 'Happiness' en 'Solitary Man'. Die laatste is gebaseerd op een negentigjarige man die hij ontmoette in Californië.

Eenmaal terug thuis ontdekt hij een analoge studio in Dollis Hill waar zijn doorbraak wordt gerealiseerd. Nog een stap verder gaat hij wanneer hij met The Heritage Orchestra samen gaat werken.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Jonathan Jeremiah. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

FOTO'S VAN Jonathan Jeremiah

Foto Jonathan Jeremiah te North Sea Jazz - dag 1 Foto Jonathan Jeremiah te North Sea Jazz - dag 1 Foto Jonathan Jeremiah te Pinkpop 2015 - Zaterdag Foto Jonathan Jeremiah te North Sea Jazz - dag 1 Foto Jonathan Jeremiah te Pinkpop 2015 - Zaterdag Foto Jonathan Jeremiah te North Sea Jazz - dag 1
 
Bekijk alle 7 foto's van Jonathan Jeremiah

Jonathan Jeremiah NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar herriemaker
herriemaker
no user avatar
MarjolijnMo
Avatar Tina1812
Tina1812
Avatar akin
akin

In het wil graag live zien lijstje van

no user avatar
Saints17
Avatar Jurg666
Jurg666
no user avatar
Garuan
no user avatar
patriesP

Live gezien door:

Avatar xMaaike
xMaaike
Avatar janbos
janbos
no user avatar
gertve
no user avatar
horny123