concert: Jonathan Jeremiah in Openluchttheater Caprera op DONDERDAG 24 AUGUSTUS 2023

  • Jonathan Jeremiah
    Jonathan Jeremiah - 14/07 - Openluchttheater Caprera
    © Irwan Notosoetarso
  • Jonathan Jeremiah
    Jonathan Jeremiah - 14/07 - Openluchttheater Caprera
    © Irwan Notosoetarso
DO.
24 AUG
JONATHAN JEREMIAH 20:00 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2023
Hoofdprogramma Jonathan Jeremiah

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 24 augustus 2023.
Dat is 239 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Jonathan Jeremiah in Openluchttheater Caprera
DEZE Jonathan Jeremiah TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 24 aug
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 35,50

EXTRA INFORMATIE

De nummers van Londense singer-songwriter Jonathan Jeremiah klinken alsof ze uit een ander tijdperk komen, maar zijn muziek is verre van ouderwets. Hij overbrugt met gemak de kloof tussen de Engelse Folk van Cat Stevens en soul in de stijl van Bill Withers in het hedendaagse muzieklandschap. Soms weelderig swingend, soms minimalistisch relaxed, maar altijd melodieus. Op zijn vijfde plaat ‘Horsepower For The Streets’, opgenomen in de Bethlehemkerk in Amsterdam, laat hij opnieuw horen wat voor enorm talent hij in huis heeft.

Jonathan Jeremiah is een absolute crooner die blue-eyed soul presenteert met de nonchalance en vaardigheid van een muzikant die op 14-jarige leeftijd voor het eerst op het podium verscheen. Sinds hij in 2011 ‘A Solitary Man’ uitbracht, wordt Jeremiah vergeleken met iconische artiesten als Scott Walker, Serge Gainsbourg en Terry Callier. De helderheid van zijn muziek trekt de luisteraar het landschap in dat hij zo gedetailleerd schildert, terwijl hij tegelijkertijd veel aan de verbeelding overlaat. Met een show in Openluchttheater Caprera deze zomer neemt hij ons in een perfecte setting mee op een reis door zijn muzikale wereld.

Foto's van Jonathan Jeremiah

Foto Jonathan Jeremiah te Jonathan Jeremiah - 20/02 - TivoliVredenburg Foto Jonathan Jeremiah te NN North Sea Jazz 2019 -Zaterdag Foto Jonathan Jeremiah te Songbird Festival - Zaterdag Foto Jonathan Jeremiah te Jonathan Jeremiah - 14/07 - Openluchttheater Caprera Foto Jonathan Jeremiah te Jonathan Jeremiah - 20/02 - TivoliVredenburg Foto Jonathan Jeremiah te Jonathan Jeremiah - 20/02 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 54 foto's van Jonathan Jeremiah

Gerelateerd nieuws