Paul Wall

Amerika

De hiphopartiest met de oogverblindende blinkende gril op z’n voortanden kan met recht de personificatie van ‘bling bling’ beschouwd worden.

Het voormalige lid van de Gospel rapgroep The Sleepwalkers, waar Chamillionaire ook onderdeel van uitmaakte is zowel DJ, rapper als vrijetijdsjuwelier. Met het tweede soloalbum ‘Get Money, Stay True’ is de rapper 100% hiphop en 100% Texas en rapt als vanouds over hoe fijn het is om zoveel mogelijk dollars bij elkaar te hosselen.

Met jeugdvriend Chamillionaire trok Paul Wall al snel de aandacht van de platenmaatschappijen met de door hen opgerichte groep ‘The Color Changin’ Click’. Na het succesvolle eerste album ‘Get Ya Mind Correct’ ging het duo uit elkaar en het eerste soloalbum van Paul Wall ‘The People’s Champ’ leverde meteen de single ‘Sittin' Sidewayz’ en platina op. Ondanks zijn ontnuchterende ervaring met de duistere kant van de diamanthandel in de documentaire ‘Bling: A Planet Rock’, staat de rapper bekend om zijn voorliefde voor zilver, goud en diamanten die hij in zijn eigen juwelierszaak tot peperdure bling bling attributen verwerkt.

OUDE OPTREDENS VAN Paul Wall

  • 04 dec `07

KOMENDE OPTREDENS VAN Paul Wall

Wij hebben geen informatie over komende shows van Paul Wall. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.