ARTIEST: Laura Marling

Uit: Eversley - Engeland

Singer-songwriter doet het goed in Nederland. De Britse rockbandjes zijn geweest en de Nederlandse podia maken plaats voor zangeressen met enkel gitaar en breekbare vocalen. Met dank aan het medium MySpace is Laura Marling een groot succes. De schuwe en bleke Brit is geboren in 1990 en valt op door haar pakkende folk-rock.

Dit vooral omdat ze met haar jonge onschuldige, verfrissende blik een nieuwe twist geeft aan het genre. In 2008 ziet haar debuut Alas, I Cannot Swim het licht en wordt erg goed ontvangen door de Nederlandsepers, ze bereikt er zelfs een plek mee op het Lowlands-festival. Het blijkt dat Laura Marling makkelijk kan bestaan naast collega’s als Kate, Adele, Duffy, Lily en Amy.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (31) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (31) oude optredens

FOTO'S VAN Laura Marling

Foto Laura Marling te Into The Great Wide Open 2011 Foto Laura Marling te Into The Great Wide Open 2011 Foto Laura Marling te Into The Great Wide Open 2011 Foto Laura Marling te Into The Great Wide Open 2011 Foto Laura Marling te Into The Great Wide Open 2011 Foto Laura Marling te Laura Marling - 18/3 - Paradiso
 
Bekijk alle 12 foto's van Laura Marling

Laura Marling NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar herriemaker
herriemaker
Avatar xMaaike
xMaaike
no user avatar
Ayocin
Avatar icecreamrocks
icecreamroc

In het wil graag live zien lijstje van

Avatar Evie69
Evie69
no user avatar
LynnEden
no user avatar
Flour
Avatar Marijbewijs
Marijbewijs

Live gezien door:

Avatar Joranaz
Joranaz
Avatar Skio
Skio
Avatar soilmaster
soilmaster
Avatar Lienez
Lienez