PODIUM: Waalkade Tiel - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Openbaar Vervoer
We raden bezoekers aan gebruik te maken van het openbaar vervoer. Station Tiel is vanuit Utrecht te bereiken met de NS of vanuit Arnhem met Arriva. Zij zetten extra en langere treinen in. Gebruik de Reisplanner App voor actuele informatie over de treindienst en plan je reis goed via www.ns.nl of www.arriva.nl. Vanaf Station Tiel is het circa 15 minuten lopen naar het festivalterrein. Bovendien krijg je met NS retour 20% korting op je kaartje vanaf elk station in Nederland!

Veerdienst
Vanuit Wamel kun je met het voetveer direct naar het Waalkade (kosten retour in 2019: 6 euro). Fiets en auto kun je aan deze kant van de Waal gratis parkeren. (Brom)fietsen mogen tijdens festivals niet mee met deze veerdienst, maar normaal gesproken wel.

Auto
Kom je met de auto naar de Waalkade? Bij een festival zullen parkeerbegeleiders je aanwijzingen geven in en rondom de stad. Zij begeleiden je naar de beschikbare parkeerplekken op loopafstand van het festivalterrein. Ook aan de overkant van de Waal in Wamel zijn voldoende parkeerplekken. Vervolgens kun je met het voetveer direct naar de Waalkade. Parkeergarage Westluidense Poort is op de festivaldagen buiten gebruik.

In een groot deel van de binnenstad en daaromheen zijn vergunninghoudersplaatsen. Parkeer hier niet. Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleider, zo weet je zeker dat je goed staat en voorkom je een bon of het wegslepen van je voertuig.

Mindervaliden
Er zijn extra (gratis) gehandicaptenparkeerplaatsen op parkeerterrein Oude Haven en in de parkeergarage Westluidense Poort.

ADRES Waalkade 4001 NJ Tiel Nederland