PODIUM: Mezz Breda - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Bus:
Mezz ligt vlakbij het busstation Karnemelkstraat (bij McDonald's). Daar stoppen alle stadsbussen. Loop voorbij de voetgangersoversteekplaats met stoplichten (op de hoeken zitten Pearl en MNG), en sla voorbij het postkantoor rechtsaf de Keizerstraat in. Mezz ligt aan het eind aan de linkerkant.

Trein:
In tien minuten loop je van het Centraal Station naar Mezz. Vanaf uitgang rechtdoor Willemstraat uitlopen, oversteken en links om het park de weg volgen, rechtsaf de JF Kennedylaan in, aan het einde de Oude Vest op, met de weg mee naar links en je komt in de Keizerstraat.

Met de auto:
Vanuit de richting Tilburg en Utrecht. (Uit Tilburg: van de A58 de A27 op richting Breda, Utrecht). Vanaf de A27 afslag Breda (15), einde afrit linksaf richting Breda. Neem de eerst volgende afrit (Bavel, Breda), onderaan rechtsaf de Claudius Prinsenlaan op. Blijf de weg volgen tot in het centrum, de weg gaat over in Kloosterplein en vervolgens in Oude Vest. Links met de bocht mee, de Keizerstraat in. Bij de kruising met de Vierwindenstraat, aan de linkerkant, bevindt zich Mezz.

Vanuit de richting Rotterdam / Dordrecht Vanaf de A16 afslag Prinsenbeek (17). Ga richting Breda (Noord), de Backer en Ruebweg op. Blijf de weg volgen, bij de grote kruising rechtsaf de Emerparklaan op (richting Centrum, Stadion). Ga met de weg mee, voorbij het NAC stadion (rechterkant) en onder het spoor door. Bij het kruispunt met de Brandweerkazerne aan de linkerkant en winkelcentrum Lunet aan rechterkant, linksaf de Tramsingel op. Deze weg langs het water blijven volgen, de weg gaat over in de Academiesingel. Bij stoplichten verplicht naar rechts, langs het park. Bij de volgende stoplichten rechtsaf de JF Kennedylaan op. Aan het einde rechtsaf de Oude Vest op. De weg volgen en links aanhouden de Keizerstraat in. Bij de kruising met de Vierwindenstraat, aan de linkerkant, bevindt zich Mezz.

Vanuit de richting Etten-Leur / Roosendaal Vanaf de A58 richting Breda. Bij de splitsing helemaal rechts voorsorteren en afslag 16 nemen, richting Breda West. Blijf de weg volgen, aan de linkerkant zie je Ikea. De weg blijven volgen en rechts aanhouden richting Centrum (niet links Westerpark in). De weg gaat over in de Vincent van Goghstraat. De weg blijven volgen voorbij de Belastingdienst aan de rechterhand. Aan het einde van de weg rechtsaf de Fellenoordstraat op. Bij de stoplichten rechts. Bij de stoplichten linksaf de Wilhelminasingel op. Bij de tweede stoplichten linksaf de Vierwindenstraat in. Aan het eind, bij de kruising met de Keizerstraat, bevindt zich Mezz aan de rechterkant.

Vanuit de richting Antwerpen Op de A16 de richting Breda Oost volgen (A58). Vervolgens de A27 op richting Breda, Utrecht. Vanaf de A27 afslag Breda (15), einde afrit linksaf richting Breda. Neem de eerst volgende afrit (Bavel, Breda), onderaan rechtsaf de Claudius Prinsenlaan op. De weg blijven volgen tot in het centrum, de weg gaat over in Kloosterplein en vervolgens in Oude Vest. Links met de bocht mee, de Keizerstraat in. Bij de kruising met de Vierwindenstraat, aan de linkerkant, bevindt zich Mezz.

logo Mezz Breda
ADRES Keizerstraat 101 4811 HL Breda
EMAIL info@mezz.nl