PODIUM: Alexandrium Shopping Center Rotterdam - Algemene informatie

 

ALGEMENE INFORMATIE

Alexandrium Shopping Center, Megastores en de Woonmall zijn goed bereikbaar met zowel de auto, fiets als het openbaar vervoer.

MET DE FIETS

Bij Alexandrium zijn diverse mogelijkheden om je fiets te parkeren. Zo kun je o.a. tussen de Woonmall en de Megastores gebruik maken van een door camera bewaakte fietsenstalling. Ook voor de "winkelsatelliet" en op het Prins Alexanderplein zijn bewaakte fietsenstallingen.

MET DE AUTO

Vanaf A20 Rotterdam-Gouda neem je afslag 16 Prins Alexander. Volg daarna de aanwijzingen op de borden naar winkelgebied Alexandrium.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Per trein, bus of metro kun je ook naar station Rotterdam Alexander. Vervolgens is het slechts een paar minuten lopen en je bent in winkelgebied Alexandrium.

PARKEREN BIJ ALEXANDRIUM

Je kunt parkeren in één van de overdekte parkeergarages. Winkelgebied Alexandrium heeft vier parkeergarages, die in totaal 2.330 parkeerplaatsen tellen. Betalen kan in parkeergarages Noord en Zuid van Alexandrium Shopping Center alleen met pin. De tarieven in Noord en Zuid zijn:

1e t/m 3e uur €0,20 per 10 minuten

4e uur en verder €0,60 per 10 minuten

Dagkaart €25,00

Daarnaast kun je, tegen betaling, parkeren in de wijken rondom Alexandrium.

ADRES Korte Poolsterstraat 2 3067 LZ Rotterdam Nederland
 

Alexandrium Shopping Center AGENDA

Op dit moment geen concerten in onze agenda van Alexandrium Shopping Center Rotterdam. Bekijk hier onze concerthistorie.


Gebruik onze submit-functie als wij concerten missen.