PODIUM: Park Voorn Utrecht - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Park Voorn is goed te bereiken op de fiets en met het openbaar vervoer. Parkeren is op loopafstand van het park mogelijk, maar de capaciteit is zeer beperkt. Wij adviseren dan ook om op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Kom je met de auto? Lees goed waar je de auto kunt parkeren.

Openbaar vervoer
Vanaf Utrecht Centraal jaarbeurszijde vertrekt rijdt bus 26 richting Vleuterweide elk kwartier/half uur. Je kunt uitstappen bij de halte “Burgemeester Verderlaan”. Vanaf hier is het vijf minuten lopen naar het park.

Per fiets
Op een kwartiertje fietsen vanuit de Utrechtse binnenstad ligt Park Voorn. Woon je in Leidsche Rijn? Dan is het helemaal om de hoek! Er zijn voldoende fietsenstallingen om je fiets te parkeren.

Met de auto
Parkeren is op loopafstand van het park mogelijk, maar de capaciteit is zeer beperkt. Wij adviseren dan ook om op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto? Lees goed waar je de auto kunt parkeren. Parkeer je auto NIET achter een hek. De parkeerplaatsen bij de bedrijvenpanden bevinden zich achter een hek dat automatisch sluit om 21:00 uur ‘s avonds. Wij hebben geen invloed op het openen van het hek.

ADRES Park Voorn 3544 AC Utrecht Nederland