PODIUM: De Flux Zaandam - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Podium De Flux
Hemkade 48, Zaandam

Route
Vanaf het Zaandam CS neemt u stadsbus 56 naar de Houthavenkade of Industrieterrein Zuiderhout. U stapt uit bij de Hornbach en loopt richting de Symon Spiersweg, u loopt deze weg rechtsaf (achterkant van Hornbach). tot u het bord Dienst Stadsbedrijven ziet met een pijl naar links. U neemt de weg links richting Dienst Stadsbedrijven. Bij het hek van de Dienst Stadsbedrijven loopt u rechts de weg op; dit is de Symon Spiersweg en deze eindigt in de Hemkade 48. Toegangspoort door Blauwe Hek, u bent gearriveerd op de Hemkade 48.

Amsterdam Hempontplein - Hembrugterrein (10 min loopafstand Flux)
Deze GVB-veerdient vaart tussen het Hempontplein (Amsterdam West) en Zaandam over het Noordzeekanaal. De veerdienst vaart 24 uur per dag: pont 909 (overdag) en 913 (‘s nachts). Voor voetgangers, (brom)fietsers en ander langzaam verkeer is deze veerdienst gratis. Auto’s, motoren kunnen tegen betaling met de pont mee.

Amsterdam CS pont - Hembrugterrein (10 min loopafstand Flux)
Van donderdag t/m zondag vaart er een speciale GVB-pont tussen Amsterdam Centraal Station en Het HEM. De pont vaart tussen 17:00 en 23:00 uur heen en tussen 17:30 en 23:30 uur terug en duurt 25 minuten. Een enkele reis kost € 2,50. Koop je ticket aan boord (alleen pinnen) of koop een tienrittenkaart a € 20 bij Het HEM. De pont vertrekt vanaf de GVB-steiger achter Amsterdam Centraal en ligt tussen de NDSM- en de Buiksloterwegpont. Je mag je fiets meenemen aan boord. Door een afstap tussen de pont en de steiger is deze niet geschikt voor mindervaliden.

ADRES Hemkade 48 1501 NE Zaandam Nederland