PODIUM: De Helling Utrecht - Algemene informatie

 

ALGEMENE INFORMATIE

Poppodium De Helling is een zelfstandig poppodium, gelegen op de Kop van Hoograven te Utrecht. Voorheen maakte De Helling als Tivoli De Helling, onderdeel uit van Tivoli aan de Oudegracht. Na de overgang van Tivoli naar TivoliVredenburg is De Helling per 1 januari 2014 als stichting verzelfstandigd.

De Helling is in Utrecht en omstreken een middelgroot poppodium en neemt een belangrijke plaats in tussen TivoliVredenburg en de andere poppodia in Utrecht. De Helling heeft een grotendeels eigen genre popmuziek, eigen (soort) bands en een eigen publiek en wil dat verder uitbouwen. Daarnaast wil De Helling aan de ontwikkeling van het gebied van de Kop van Hoograven een belangrijke bijdrage leveren.

De Helling werkt intensief samen met TivoliVredenburg voor wat betreft programmering, marketing, productie en horeca. Door deze samenwerking kent De Helling zelf een zeer kleine uitvoeringsorganisatie. Deze uitvoeringsorganisatie wordt aangestuurd door een projectmanager. Het bestuur bestaat uit een zogeheten ‘vrijwilligers-bestuur’.

logo De Helling Utrecht
ADRES Helling 7 3523 CB Utrecht Nederland
 

De Helling AGENDA

Bekijk de complete De Helling Utrecht concertagenda

FOTO'S VAN De Helling

Foto De Helling Utrecht
Foto De Helling Utrecht
Foto De Helling Utrecht
 
Bekijk alle 14 foto's van De Helling