PODIUM: Evoluon Eindhoven - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Het Evoluon is vlak gelegen aan de A2 en ligt op een steenworp afstand van Eindhoven Airport. Het Evoluon beschikt over 500 parkeerplaatsen.

Vanuit de richtingen 's-Hertogenbosch, Weert & Venlo, via de A2:

Zorg dat u vanuit welke richting u ook komt, eenmaal aangekomen bij Eindhoven altijd de randweg N2 aanhoudt, in plaats van de A2. Neemt u op de N2 vervolgens afslag Strijp 30 of 31 om bij het Evoluon te komen. Vanaf hier werkt navigatie weer als vanouds. Om u op weg te helpen download u hier een vernieuwde kaart van de randweg Eindhoven.

Vanuit de richting Antwerpen/Eersel, via de A67:

Bij het naderen van Eindhoven, zorg dan dat u bij knooppunt De Hogt de randweg N2 richting 's-Hertogenbosch/Tilburg neemt, ga niet op de A2. Vervolgens neemt u de afslag Strijp 30 of 31 om bij het Evoluon te komen. Vanaf hier werkt navigatie weer als vanouds. Om u op weg te helpen download u hier een vernieuwde kaart van de randweg Eindhoven.

LET OP: De afgelopen maanden is de randweg rond Eindhoven drastisch vernieuwd. Een voordeel is dat de doorstroom sterk is verbeterd waardoor u sneller bij ons bent. Een nadeel is dat uw navigatie en Google u verkeerd stuurt met behoorlijke vertraging als gevolg.

ADRES Noord Brabantlaan 1A 5652 LA Eindhoven Nederland