PODIUM: Dordtyart Dordrecht - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Auto: Vanaf de A15: Neem afslag 23. Volg de N3 richting Dordrecht/Papendrecht. Neem direct over de brug de afslag Centrum/de Staart. Sla aan het eind van de afslag linksaf naar de Merwedestraat, richting Dordrecht-Centrum. Sla bij het kruispunt voor de brug rechtsaf de Maaststraat op.
Vanaf de A16: Neem afslag 20. Volg de N3 richting Dordrecht/Papendrecht. Neem voor de brug de afslag Centrum/De Staart. Sla aan het eind van de afslag linksaf naar de Merwedestraat, richting Dordrecht-Centrum. Sla bij het kruispunt voor de brug rechtsaf de Maasstraat op.

Trein: Station Dordrecht Centraal
Met de bus: Neem bus 15, richting Papendrecht-Dordrecht of bus 4, richting De Staart. Stap uit bij de halte Maasstraat.
Te voet: Loop in oostelijke richting de Burgemeester de Raadtsingel. Bij de rotonde de Toulonselaan inlopen. Aan het eind van de Toulonselaan rechts naar de Oranjelaan. Loop de Oranjelaan helemaal uit. Ga de brug over en loop linksaf de Maasstraat in.

Waterbus: Stap uit bij de halte Merwekade. Vertrek in oostelijke richting de Merwekade. Loop linksaf de Torenstraat in, vervolg de weg tot de Noordendijk. Volg de Noordendijk, loop linksaf de Oranjelaan in. Ga de brug over en loop linksaf de Maasstraat in.

ADRES Maasstraat 11 3313 CR Dordrecht Nederland