PODIUM: Gebouw-T Bergen op Zoom - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

MET DE AUTO
Vanuit A58 Roosendaal:
U neemt de A58 richting Bergen op Zoom. U neemt dan afslag nr. 27 richting Bergen op Zoom Noord/Centrum. Voeg in op de Randweg noord/N259. Vervolg de weg richting van Gorkumweg en van Konijnenburgweg. Sla linksaf en vervolg de weg op de van Konijnenburgweg. Sla linksaf de Westersingel op.

Vanuit A4/A58 Goes-Antwerpen:
Neem op de A58 afslag 28 Bergen op Zoom
Sla linksaf naar de Rooseveltlaan. De Rooseveltlaan gaat over in de Erasmuslaan. Einde weg bij stoplichten rechtsaf naar de Antwerpsestraat. Bij volgende stoplichten linksaf naar de Auvergnestraat. Bij volgende stoplichten (links ligt het Geertruidaplein) rechtsaf naar de Westersingel.

De entree naar Gebouw-T (Wilhelminaveld) is alleen voor voetgangers en fietsers toegankelijk. Parkeer uw auto op de aangegeven parkeerplaatsen.

Let op: de meeste navigatiesystemen komen uit aan de achterkant van Gebouw-T. De ingang van Gebouw-T is echter aan de kant van het Wilhelminaveld / Westersingel.

TE VOET/MET OV
Vanaf NS station Bergen op Zoom:
Loop rechtdoor de stationsstraat in. Vervolg de weg langs V&D de winkelstraat in. Loop de winkelstraat door tot aan de Grote Markt. Aan het einde van de Grote Markt rechts de Fortuinstraat in. Vervolgens rechtdoor Steenbergsestraat in. Aan het einde links de Westersingel op.

logo Gebouw-T Bergen op Zoom
ADRES Wilhelminaveld 96 4611 WJ Bergen op Zoom Nederland