PODIUM: La Vida Tilburg - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Vanuit Breda
Vanaf de A58 neemt u de afslag ‘Tilburg’. Volg richting ‘Waalwijk’. Nadat u over het viaduct (over de spoorlijn) bent gegaan, neemt u de afslag rechts. Dit is de ‘Kwaadeindstraat’, die gaat over in de ‘Veldhovenring’. Aan uw linkerzijde, nadat u een parkje (Wilhelminapark) gepasseerd bent, bevindt zich La Vida.

Vanuit Eindhoven/Den Bosch
Vanaf de A58 neemt u de afslag ‘Hilvarenbeek’. Volg ‘Tilburg Centrum’. U bevindt zich op de ‘Kempenbaan’ die overgaat in de ‘Ringbaan-Oost’. Nadat u het viaduct, onder de spoorlijn, gepasseerd bent gaat u bij het 2e verkeerslicht links. U bevindt zich in de ‘van Meterenstraat’. Deze gaat over in de Molenstraat, daarna wordt dit Veldhovenring. Wanneer u de weg blijft volgen vindt u La Vida aan uw rechterzijde (nummer 79).

Vanuit Waalwijk
Vanaf de A261 volgt u ‘Tilburg Centrum’. Na de rotonde gaat u bij het 3e verkeerslicht linksaf. Dit is de afslag voor het viaduct. U bevindt zich nu in de Kwaadeindstraat, die eerst overgaat in Wilhelminapark en vervolgens in Veldhovenring. Als u de weg blijft volgen bevindt La Vida zich aan uw linkerzijde, nadat u het park aan uw rechterzijde gepasseerd bent.

ADRES Veldhovenring 79 5041 BB Tilburg Nederland