PODIUM: Borchlandhal Amsterdam - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Autoroute

Rijdend op de A2 Amsterdam-Utrecht/Utrecht-Amsterdam, neemt u de afslag Duivendrecht/Ouderkerk aan de Amstel. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf. Op deze weg, de Burgemeester Stramanweg, volgt u de borden parkeren P2. Dan komt u via de Holterbergweg op de Borchlandweg. Aan deze weg ligt Amstelborgh/Borchland. Rijdend op de A1 Amersfoort-Amsterdam, neemt u de afslag A10 Haarlem-Amsterdam. Op de A10 neemt u de afslag S111 Amstel Business Park. Aan het einde van de afslag gaat u bij de stoplichten linksaf. U rijdt nu op de Spaklerweg (deze weg gaat over in de Holterbergweg). Bij de 3e stoplichten gaat u rechtsaf. Aan deze weg ligt Amstelborgh/Borchland.



Openbaar Vervoerroute

Middels de metro (-trein) stations Duivendrecht en Strandvliet Arena is Amstelborgh/Borchland bereikbaar. Voor beide stations geldt een loopafstand van ca. 15 minuten. Bij het verlaten van station Duivendrecht via de trappen gaat u rechts. Na circa 100 meter komt u bij een weg die u weer rechtsaf slaat, u loopt dan richting de Holterbergweg. Bij de stoplichten aangekomen gaat u naar links, u loopt onder de Utrechtboog door. Bij de eerst volgende stoplichten gaat u naar rechts en ziet u Amstelborgh/Borchland voor u liggen.

Bij het verlaten van station Strandvliet/Arena via de trappen gaat u naar rechts en loopt u langs de trainingsvelden van Ajax. Vervolgens neemt u de loopbrug naar parkeerterrein P2, steek P2 schuin rechts over waar u Amstelborgh/Borchland ziet liggen.

ADRES Borchlandweg 6-10 1114 BD Amsterdam Nederland