PODIUM: De Nieuwe Kerk Den Haag - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Openbaar vervoer
Vanaf Den Haag Centraal Station, kunt u nemen: tramlijn 1, 6, 9, halte Spui.
Vanaf Den Haag Hollands Spoor, kunt u nemen: tram 8, 9, 10 of 17, halte Spui-Stadhuis

Te voet
Vanaf Den Haag Centraal Station is de Nieuwe Kerk in 8 à 10 minuten goed te voet bereikbaar.
Neem de linkeruitgang van het Centraal Station. U loopt onder het Ministerie van VROM door, langs het stadhuis en nadert dan vanzelf het neogotische gebouw van de Nieuwe Kerk.

Met de auto
De Nieuwe Kerk staat vlakbij het Stadhuis en de theaters aan het Spui.

Vanuit Utrecht/Amsterdam:
A12: Utrechtsebaan, afslag centrum. Linksaf over het Prins Bernhardviaduct rijden. Na het viaduct meteen rechtsaf vindt u de parkeergarages.

Vanuit Rotterdam:
A13 naar Den Haag. Bij verkeersplein Ypenburg A4 nemen (richting Amsterdam) en bij het Prins Clausplein naar Den Haag. Op de A12 (Utrechtsebaan) de afslag Den Haag Centrum. Linksaf het Prins Bernhardviaduct over. Na het viaduct meteen rechtsaf vindt u de parkeergarages.

Vanuit Amsterdam/Leiden:
A44 Benoordenhoutseweg - Zuid-Hollandlaan. Aan het einde van de Zuid-Hollandlaan bij het Provinciehuis linksaf. Volg de Koningskade en ga rechtdoor door de tunnel. Na de tunnel meteen rechtsaf. Na 400 meter ziet u de verwijzingen naar de parkeergarages Spui en Centrum.

Parkeergelegenheden
Het is niet mogelijk te parkeren op het terrein van de Nieuwe Kerk. Maar er zijn vier verschillende grote parkeergarages in de naaste omgeving van de kerk.

Parking Spui Centrum

Parking Stadhuis
Parking Turfmarkt
Parking Helicon

ADRES Spui 175 2511 BM Den Haag Nederland