PODIUM: Hall Of Fame Tilburg - Algemene informatie

 

ALGEMENE INFORMATIE

In het hart van de Spoorzone ligt het unieke industriële pand van de Hall of Fame, een unieke cultuurfabriek waar van alles te beleven valt. Deze creatieve vrijplaats biedt ruimte aan verschillende organisaties op het gebied van cultuur en de skatescene

Wat begon met een groep idealistische jongeren (skateboarders, muzikanten, dansers en kunstenaars) in een gekraakt zwembad, groeide over de jaren uit tot een onmisbaar begrip in het hart van Tilburg: De Hall Of Fame. Hier zetten we ons in voor cultuur. Er is ruimte voor experimentatie en talentontwikkeling. Je mag hier vallen en opstaan, want daar leer je van.

Leer skateboarden in het Ladybird Skatepark, ontdek nieuwe muziek, dans je zolen kapot in de concertzaal, jam met je band in een van de oefenruimtes of drink in alle rust een kop koffie in ons skatecafé. De Hall of Fame is een plek voor en door jongeren, maar bovenal een plek waar iedereen welkom is. De Hall of Fame moet voor iedereen een veilige en inclusieve plek zijn waar vrijwilligers, docenten, maar ook zeker de bezoekers bijdragen aan al het moois dat we hier doen. Het is een plek waar iedereen 100% zichzelf kan zijn. Welkom bij de Hall of Fame!

logo Hall Of Fame Tilburg
ADRES Burgemeester Brokxlaan 6 5014 SB Tilburg Nederland
 

Hall Of Fame AGENDA

Bekijk de complete Hall Of Fame Tilburg concertagenda