PODIUM: Cafe Moarkswal Aldtsjerk - Algemene informatie

 

ALGEMENE INFORMATIE

Café Bar Moarkswâl ligt in het charmante dorp Aldtsjerk, een van de zeven dorpen in de Trynwâlden (Tytsjeksteradiel ). Wat bij binnenkomst in het café vrijwel direct opvalt, zijn het biljart en de ouderwetse plafondbalken. Op de balken staan de namen geschreven van de personen die in de winter als eerste over ijs vanaf Leeuwarden bij het café arriveren. Een traditie die meer dan honderd jaar teruggaat.

Het fraaie dorpscafé ligt op een unieke locatie: aan doorgaanvaarwater, en aan de Elfstedenroute, ná het zo langzamerhand wereldberoemde Bartlehiem en vóór de zeven kilometer verderop gelegen finish op ' De Bonke ' in Leeuwarden. En als je zomers op het terras van het café zit, varen de bootjes zo voor je neus voorbij. In de omgeving kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken.

Voor een hapje en een drankje in een gezellige ambiance, kun je bij Moarkswâl terecht, maar je kunt er ook biljarten, darten en klaverjassen. Daarnaast is er geregeld live muziek en worden er in oktober en november spokentochten georganiserd. Ook voor een personeelsuitje of familiefeest ben je er aan het goede adres.

ADRES Van Sminiaweg 107 9064 KG Aldtsjerk Nederland
 

Cafe Moarkswal AGENDA

Op dit moment geen concerten in onze agenda van Cafe Moarkswal Aldtsjerk. Bekijk hier onze concerthistorie.


Gebruik onze submit-functie als wij concerten missen.