Seizoen voor Kunstbende 2010 is geopend

Door Marz667 op 09 december 2009 - 12:55 Kunstbende is een jongerenorganisatie voor talentontwikkeling, waar veel bekende Nederlanders als Trijntje Oosterhuis, Krezip en Brace aan mee hebben gedaan. Verder staan er leuke prijzen op je te wachten, bijvoorbeeld een masterclass die aansluit op jouw categorie, optredens tijdens festivals zoals Dance4Life of Mystery Land en meer.

Iedereen tussen de 13 en 18 jaar kan zich opgeven via de Kunstbende-website voor één van de volgende categorieën: Taal, Muziek, Dans, Theater & Performance, Expo, Fashion en DJ.

De bedoeling is om alles te geven tijdens je maximaal vijf minuten durende moment of fame. Dit gedaan in verschillende voorrondes, waarvan alle eerste prijswinnaars zullen doorgaan naar de landelijke finale. Dit wordt gehouden in de Westergasfabriek te Amsterdam. Daar zul je voor een groot enthousiast publiek je act nog eenmaal opvoeren om een landelijke titel te veroveren.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



obituarynews6

OBITUARY NAAR WATTOp 5 maart 2010 staat de death metal band Obituary in de Watt in Rotterdam....

groteprijsnews.gif

WINNEN: KAARTEN FINALES GROTE PRIJS VAN NEDERLAND De Grote Prijs van Nederland is de grootste en langstlopende nationale...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.