Winnen: Kaarten Finales Grote Prijs van Nederland

Door OurLadyPeace op 09 december 2009 - 12:02 De Grote Prijs van Nederland is de grootste en langstlopende nationale popcompetitie. Al bijna 25 jaar biedt het dé kans aan talentvolle muzikanten, bands, mc’s en producers die toe zijn aan de volgende stap. De Grote Prijs van Nederland heeft aan het begin gestaan van de carrière van o.a. Pete Philly, Typhoon, Opgezwolle, Face Tomorrow en Roosbeef. Aanstaande zaterdag vinden de finales plaats.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de Rock/Alternative Finale in de Melkweg en 2x2 kaarten voor de Singer/Songwriter Finale in Paradiso!

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Grote Prijs van Nederland'. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. En vermeld in het mailtje je volledige naam en voor welke van de twee finales je kaarten wilt winnen.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefdekunstbende2010

SEIZOEN VOOR KUNSTBENDE 2010 IS GEOPENDKunstbende is een jongerenorganisatie voor talentontwikkeling, waar veel...

escapethefategothgirl.jpg5

CRAIG MABBITT (EX-BLESSTHEFALL/ESCAPE THE FATE)... Zanger Craig Mabbitt verliet onlangs Blessthefall, maar de 22-jarige weet...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.