Winnen: 2 cd's en 2x2 kaarten Buried Inside en Tombs Watt Rotterdam

Door OurLadyPeace op 23 november 2009 - 15:38 Op 3 december staat Buried Inside samen met Tombs in de Watt in Rotterdam. Het Canadese Buried Inside werd in 1997 opgericht en bracht in de loop der jaren vier cd's uit. Het meest recente album, ‘Spoils of Failure’, bevat de lang uitgerekte nummers die we kennen van de band en is heavy met veel lagen en intensiteit. De Amerikaanse band Tombs heeft ook postrockmetal als basis, maar voegt er een geheel nieuw element aan toe, black metal. Het debuut 'Winter Hours' is een plaat met stampende drums, gierende gelaagde gitaren en vocalen variërend van duister en clean naar woest en rauw.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Buried Inside en Tombs in de Watt op 3 december! Daarnaast zijn er ook 2 cd's te winnen!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Buried Inside wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Buried Inside-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Buried Inside zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Buried Inside' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adresgegevens.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



cobranews.jpg8

COBRA STARSHIP KOMT NAAR AMSTERDAMDe dance-rockers van Cobra Starship komen naar de Melkweg. De groep heeft...

jeffdunham6

DERDE SHOW JEFF DUNHAM Wegens enorme belangstelling voor de shows van stand-up comedian Jeff Dunham...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.