Krezip geeft afscheidsoptreden in HMH

Door Wrong op 22 oktober 2008 - 16:55 De Tilburgse band Krezip maakte eerder deze maand al bekend uit elkaar te gaan als band. In november en december geeft de band een grote afscheidstournee door heel Nederland.

Op 27 juni zal de band voor het laatst te zien zijn in de Heineken Music Hall te Amsterdam, om te zorgen dat alle fans nog minimaal één maal de kans krijgen de band te zien.

De voorverkoop van dit optreden start aanstaande zaterdag.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ticketservice_news.jpg34

WAAR HAAL JE ZATERDAG JE TICKETS?In een advertentie van Mojo is duidelijk te lezen welke concerten via...

tempel poptempel10

EN REVU'S NACHTTEMPEL AWARD GAAT NAAR: MANHATTAN! Waar vorig jaar nog het Patronaat uit Haarlem de grote winnaar was, is dit...

REACTIES

Avatar smellycat
wo 22 okt 2008 18:49

smellycat Weet iemand al wat het gaat kosten??

 0
Avatar ashie9788
wo 22 okt 2008 22:38

ashie9788 Waarschijnlijk rond de €25,-

 0
Avatar ashie9788
wo 22 okt 2008 22:52

ashie9788 mijn excuus €29 excl. service kosten

 0
geen avatar
wo 22 okt 2008 23:32

mokummadness vvk wordt zaterdag een ramp. afgelopen zaterdag was het al een ramp om er door te komen met enkel ac dc. komende zaterdag begint ook de vvk voor Metallica , Kaiser chiefs , Pink en Lionel Richie. Lijkt me dat dit de aanmeldingen van afgelopen zaterdag ruimschoots gaan overtreffen. oftewel alles loopt vast en het wordt een grote loterij. vanaf jan. 2009 alleen nog via deze manier.(Ik denk dat we een hoop concerten gaan mislopen door de nieuwe loterij die ticketmaster heet)

 0
Avatar Kydroh
do 23 okt 2008 08:53

Kydroh Mooi dat Krezip nog effe een last concert geeft.
Ga hier denk ik wel naar toe maar zoals hier boven al word gezegt.

Ticketmaster is going to Crash
of is dit gewoon de oude vertrouwde Postkantoor verkoop.

 0
Avatar Paultje
do 23 okt 2008 09:40

Paultje Kun je in 2009 wel nog kaarten halen bij Postkantoren en Free Record Shops?

 0
geen avatar
do 23 okt 2008 10:20

mokummadness Paultje schreef:
Kun je in 2009 wel nog kaarten halen bij Postkantoren en Free Record Shops?


Nee Paultje dat is in jan. helemaal verleden tijd . Dan is het alleen nog mogelijk om je kaartjes online of telefonisch te kopen. Dus dan is het ook niet wie het eerst komt die het eerst maalt. Ik heb er zaterdag jammer genoeg al ervaring mee opgedaan. Netjes rond tienen ingelogd met de pcen in de wachtrij. half uurtje later laptop ebij en daar op een gegeven moment mee doorgekomen.Ik had de plaatsen al op mijn scherm en toen liep het systeem vast.snel gebeld naar ticketmaster en je krijgt te horen dat dat dan jammer is en je het nog maar een keer moet proberen.Maar hoe is het mogelijk dat iemand die zich later aanmeld er eerder doorheen komt ?

 0
Avatar Joranaz
do 23 okt 2008 11:16

Joranaz mokummadness schreef:
(Ik denk dat we een hoop concerten gaan mislopen door de nieuwe loterij die ticketmaster heet)

Ticketmaster werkt juist geweldig, lekker op de zaterdag naar de FRS toe om kaarten te halen. Het nieuwe systeem gaat via Livenation en dus via internet.

 0
Avatar BasP
do 23 okt 2008 11:38

Wrong Zo ver ik weet gaan alleen de door Mojo georganiseerde concerten vanaf januari via livenation.nl. Dus andere kaartjes (Melkweg, Effenaar, etc.) zijn nog steeds te verkrijgen bij Ticketmaster.

 0
geen avatar
do 23 okt 2008 17:40

mokummadness Ik bedoelde idd Livenation
Maar livenation is een onderdeel van ticketmaster. als je kaarten via livenation wilt bestellen kom je op de site van ticketmaster terecht vandaar dat ik het ticketmaster noemde.
Joranaz schreef:
Ticketmaster werkt juist geweldig, lekker op de zaterdag naar de FRS toe om kaarten te halen. Het nieuwe systeem gaat via Livenation en dus via internet.

 0
Avatar Kelvin
do 23 okt 2008 20:21

Kelvin Ik ben blij dat het Patronaat in Haarlem dit jaar al is overstapt op Paylogic, gewoon via de website van het Patronaat, of bij de kassa van het poppodia zelf kopen.

HMH wil ik toch niet meer heen, die muziek fabriek is gewoon eng. Concert is afgelopen, moet je meteen weg, want het geld is binnen. Loop je naar de bar een biertje te bestellen heb je hem net in je hand word je verzocht het pand te verlaten. Gooi die bar dan eerder dicht ipv tot het laatste moment geld aftroggelen van mensen. Als ik me biertje koop wil ik ook nog tijd hebben om het op te drinken!!!

 0
Avatar ErikLuyten
vr 24 okt 2008 09:52

punkr mokummadness schreef:
Ik bedoelde idd Livenation
Maar livenation is een onderdeel van ticketmaster. als je kaarten via livenation wilt bestellen kom je op de site van ticketmaster terecht vandaar dat ik het ticketmaster noemde.
Ticketmaster is niet eigenaar van Live Nation; wel is MOJO moederbedrijf van Ticketservice, dat het heel wat jaren terug opgestart heeft. Verder zijn het totaal verschillende, losstaande ondernemingen. Live Nation zal dan ook vanaf januari doorlinken naar Eventim ipv Ticketservice.

 0
Avatar Obey-Your-Master
zo 26 okt 2008 13:35

Obey-Your-Ma.. hehe jongens waarom heeft niemand het over krezip? xD

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.