Winnen 3x2 kaarten Balkan Beat Box

Door J_anna op 06 oktober 2008 - 13:20 Balkan Beat Box werd opgericht door Ori Kaplan en Tamir Muskat, beide veteranen in de undergroundscene van New York City. Kaplan speelt als saxofonist in de succesvolle gypsypunk band Gogol Bordello en Muskat o.a. in de band Big Lazy. Balkan Beat Box is een combinatie van artiesten met verschillende achtergronden en culturen. Ze mengen elektronische muziek met hard-edge folk uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten, de Balkan en Oost-Europa. De groep is hard op weg Gogol Bordello te evenaren met succesvolle clubshows en festivaloptredens.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Balkan Beat Box in de Bibelot in Dordrecht.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Balkan Beat Box wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Balkan Beat Box-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.
Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Balkan Beat Box zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Balkan Beat Box' en vermeld in het mailtje je volledige naam.Je kunt meedoen tot woensdag 15 oktober de winnaars krijgen per email bericht.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefdepechemode23

DEPECHE MODE TOUR BEKEND (O.A. WERCHTER CLASSIC)Vandaag maakte de legendarische band Depeche Mode de Europese tour van 2009...

London After Midnight1

WINNEN 3X2 KAARTEN LONDEN AFTER MIDNIGHT Londen After Midnight is een project van Sean Brennan. De band heeft in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.