Winnen 3x2 kaarten Londen After Midnight

Door J_anna op 06 oktober 2008 - 12:57 Londen After Midnight is een project van Sean Brennan. De band heeft in zijn bestaan vier albums uitgebracht waarvan het laatste uit 2007 afkomstig is, genaamd ‘Violent Acts of Beauty’. Ze zijn voorstanders van een veganistische levensstijl, dierenrechten, mensenrechten en ze hangen de ideologie aan van earth-first en antiglobalisatie bewegingen. Deze thema’s zijn dan ook veelal in de nummers verwerkt. Ze staan zaterdag 18 oktober in De Kade voor een exclusief concert!

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Londen After Midnight in de Kade in Zaandam.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Londen After Midnight wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Londen After Midnight-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Londen After Midnight zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Londen After Midnight' en vermeld in het mailtje je volledige naam.

Je kunt meedoen tot donderdag 16 oktober. De winnaars krijgen per e-mail bericht.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Balkan Beat Box

WINNEN 3X2 KAARTEN BALKAN BEAT BOX Balkan Beat Box werd opgericht door Ori Kaplan en Tamir Muskat, beide...

blocparty13

BLOC PARTY: 2 MAAL IN AB TE BRUSSEL + 1 MAAL IN WATT... Op donderdag 12 en vrijdag 13 februari zal Bloc Party te zien zijn in het...

REACTIES

Avatar DropDeadPromQueen
zo 12 okt 2008 21:01

DropDeadProm.. ik wil ik wil

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.