Indie-icoon beabadoobee in november naar Ancienne Belgique en Paradiso

review: Beabadoobee - 17/03 - Tolhuistuin
Indie-icoon beabadoobee in november naar Ancienne Belgique en Paradiso
Door noasgallery op 24 juni 2024 - 12:08 Brits Indie-Icoon Beabadoobee komt met haar ''This is how tomorrow moves Tour'' naar Nederland en België in november.

Beatrice Kristi Ilejay Laus, bekend als beabadoobee, werd geboren op de Filipijnen en groeide op in Londen. Op 17-jarige leeftijd begon ze muziek te maken en haar eerste nummer 'Coffee' werd een onverwachte hit op YouTube. Haar debuutalbum 'Fake It Flowers' uit 2020, met invloeden van alternatieve poprock uit de jaren '90, kreeg lovende kritieken, waaronder van Taylor Swift, die haar uitnodigde voor haar Eras Tour in 2023.

Op haar tweede album 'Beatopia' verkende beabadoobee nieuwe stijlen zoals folk, bossanova en hiphop, en werkte ze samen met Matt Healy en PinkPantheress. Voor haar derde album 'This Is How Tomorrow Moves' verhuisde ze naar Malibu om te werken met Rick Rubin en Jacob Bugden. Dit album markeert haar overgang naar volwassenheid.

De nieuwe concerten Beabadoobee concerten:
26-11-2024 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
27-11-2024 - Paradiso, Amsterdam (tickets)

Ticketverkoop begint op vrijdag 28 juni om 10:00. Ticketprijzen zijn tussen de 35 en 41,40 euro. Wil je de verkoop niet missen? stel dan hier een reminder in voor het concert in Nederland en/of België.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Beabadoobee in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Beabadoobee
KIES TICKET
di 26 nov
Beabadoobee
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 35,00
wo 27 nov
beabadoobee
Paradiso, Amsterdam
€ 36,00
Kuip

DI-RECT VOLGEND JAAR ZELFS DRIE KEER IN DE KUIPDe band Di-rect had afgelopen week al twee concerten aangekondigd, en nu...

Lotto Arena

JOE BONAMASSA VOOR EXCLUSIEF BENELUX CONCERT NAAR... De bluesrockgitarist Joe Bonamassa , bekend om zijn geweldige gitaarspel en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.