Bambie Thug geeft wegens succes extra concert in Melkweg

bambie thug
Bambie Thug geeft wegens succes extra concert in Melkweg
Door MartinaFagel op 11 juni 2024 - 12:41 De eerste show van Bambie Thug verkocht binnen no-time uit, daarom is er een extra show toegevoegd in de Melkweg op 8 oktober 2024.

Bambie Thug doorbreekt gender- en sociaal-politieke stereotypen met hyperpunk, vol pop-, rock-, elektronische en zelfs metalelementen. Dit jaar vertegenwoordigde Bambie Thug Ierland op het songfestival, waar iedereen kennismaakte met diens zelfbenoemde ‘ouija-pop’. Met de track 'Doomsday Blues', mede geschreven door Cassyette en Wargasm's Sam Matlock, kregen we een duistere horrorperformance voorgeschoteld. Aankomende september en oktober is het tijd om de Melkweg in deze duisternis onder te dompelen!

Eerder werd al bekend gemaakt dat Bambie Thug zou optreden op 6 september in de Melkweg, nu is 8 oktober daar bij gekomen. Tickets voor het extra concert gaan aanstaande woensdag 12 juni om 10:00 in de verkoop. De ticketprijs is € 23 exclusief lidmaatschap van € 4 (voor een maand) of € 25 (voor een jaar), hieronder via de ticketlink kan jij jouw ticket bestellen voor het extra concert.

06-09-2024 - Bambie Thug - Crown the witch tour - Melkweg, Amsterdam (tickets) Sold Out!
08-10-2024 - Bambie Thug - Crown the witch tour - Melkweg, Amsterdam (tickets) Extra show!
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Bambie Thug - Crown the witch tour in Melkweg
Tickets Bambie Thug - Crown the witch tour
KIES TICKET
vr 06 sep
Bambie Thug
Melkweg, Amsterdam
€ 23,00
di 08 okt
Bambie Thug
Melkweg, Amsterdam
€ 23,00
S10

S10 VOOR HET EERST MET THEATERTOUR DOOR NEDERLAND EN...S10 tourt komend theaterseizoen langs een flink aantal Nederlandse en...

Ronny Chieng

STAND-UP COMEDIAN RONNY CHIENG GEEFT EXTRA SHOW IN... Comedian en acteur Ronny Chieng geeft wegens succes een extra voorstelling...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.