Stand-up comedian Ronny Chieng geeft extra show in Theater Amsterdam

Ronny Chieng
Stand-up comedian Ronny Chieng geeft extra show in Theater Amsterdam
Door MartinaFagel op 11 juni 2024 - 12:05 Comedian en acteur Ronny Chieng geeft wegens succes een extra voorstelling in Theater Amsterdam op maandag 2 september. Tickets voor zijn show op zondag 1 september verkochten in razend tempo uit. Dit worden zijn eerste optredens ooit in Nederland en staan in het teken van zijn 'The Love To Hate It Tour'. De kaartverkoop voor de extra voorstelling start op donderdag 13 juni om 10 uur.

Ronny Chiengs carrière is de laatste jaren als een raket omhoog geschoten. Het begon allemaal toen hij in 2015 gevraagd werd om correspondent te worden in de Daily Show. Hij is een van de langstzittende medewerkers van het legendarische programma en mocht de show zelfs een paar keer presenteren. Ook heeft Chieng twee Netflix specials op zijn naam staan en was hij te zien in talloze films en series, zoals Crazy Rich Asians, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, M3GAN, American Born Chinese, Doogie Kamealoha, M.D., VacationFriends 2, Kung Fu Panda 4 en Joy Ride.

De kaartverkoop voor de extra show in Theater Amsterdam gaan aanstaande donderdag 13 juni om 10:00 in de verkoop. De ticketprijs is vanaf €28,- (incl. servicekosten).

01-09-2024 - Ronny Chieng - Theater Amsterdam (tickets) Uitverkocht!
02-09-2024 - Ronny Chieng - Theater Amsterdam (tickets) Extra Show!
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Ronny Chieng in Theater Amsterdam
Tickets Ronny Chieng
KIES TICKET
zo 01 sep
Ronny Chieng: The Love To Hate It Tour
Theater Amsterdam, Amsterdam
ma 02 sep
Ronny Chieng: The Love To Hate It Tour
Theater Amsterdam, Amsterdam
Melkweg nieuwe logo

BAMBIE THUG GEEFT WEGENS SUCCES EXTRA CONCERT IN...De eerste show van Bambie Thug verkocht binnen no-time uit, daarom is er...

dean lewis

DEAN LEWIS IN FEBRUARI OOK NAAR VORST NATIONAAL IN... Dean Lewis (geboren 21 oktober 1987) is een Australische singer-songwriter....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.