Spiritbox komt een show geven in 013

Spiritbox
Spiritbox komt een show geven in 013
Door noasgallery op 07 juni 2024 - 14:13 De band Spiritbox heeft aangekondigd een show te geven in 013 in Tilburg op 16 februari. Tickets gaan maandag 10 juni om 11:00 uur in de verkoop.

Onder leiding van de bijzonder getalenteerde Courtney LaPlante groeit de Canadese alternatieve metal/djentband Spiritbox enorm in populariteit. Na wereldwijd te hebben getourd met de excentrieke metalband Iwrestledabearonce, besloten zangeres Courtney LaPlante en gitarist Michael Stringer hun intens persoonlijke en technische muzikale visie een nieuwe creatieve richting te geven. Dit inmiddels getrouwde stel werkte hard om Courtney's vocale stijl en lyrische kwaliteit te combineren met Michael's krachtige gitaarriffs, wat resulteerde in het nieuwe project: Spiritbox.

Met de metalcore hit 'Holy Roller', talloze uitverkochte clubshows, een samenwerking met Megan Thee Stallion en een spetterende show als voorprogramma van Architects in AFAS, blijft Spiritbox indruk maken en hun fanbase uitbreiden.

Tickets zullen €44,30 zijn.Klik hier om tickets te bemachtigen voor Spiritbox! Een reminder voor de kaartverkoop ontvangen? Stel hier je reminder in!Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Spiritbox in 013
Tickets Spiritbox
zo 16 feb
013, Tilburg
€ 44,30
De Kleine Komedie news

NUMIDIA KONDIGT THEATERTOUR AANNa een uitverkochte show in Paradiso kondigt Numidia een theatertour aan...

metropool

POPPODIUM METROPOOL GAAT OOK CONCERTEN IN STUDIO15... Metropool Poppodia van Twente programmeert vanaf het najaar ook in Almelo,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.