Poppodium Metropool gaat ook concerten in Studio15 in Almelo programmeren

review: The Slow Show - 21/10 - Metropool Enschede The Slow Show
Poppodium Metropool gaat ook concerten in Studio15 in Almelo programmeren
Door PhaedraW op 07 juni 2024 - 12:49 Metropool Poppodia van Twente programmeert vanaf het najaar ook in Almelo, naast de huidige programmering in Hengelo en Enschede. Afgelopen week heeft de Gemeente Almelo officieel akkoord gegeven op de aanvraag voor een update van de podiumzaal bij Studio15, onderdeel van Kaliber Kunstenschool, om er een volwaardig poppodium te maken.

Op dit moment is de podiumzaal van Studio15 in Almelo vooral bekend van de verschillende jamsessies en evenementen die worden georganiseerd voor jongeren. Daar hoopt Metropool verandering in te brengen en zijn van plan ongeveer 4 evenementen per maand te kunnen organiseren.

De podiumzaal is momenteel vooral ingericht voor het organiseren van kleinschalige evenementen, die aansluiten bij de activiteiten op het gebied van lokale talentontwikkeling onder jongeren en biedt ruimte voor ongeveer 325 staande bezoekers. Om artiesten te kunnen ontvangen die aansluiten bij het profiel van Metropool, worden er nog aanpassingen gedaan in de zaalvoorzieningen. Naar verwachting zal de officiële opening van de zaal in het najaar van 2024 plaatsvinden.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief013tilburgklein

SPIRITBOX KOMT EEN SHOW GEVEN IN 013De band Spiritbox heeft aangekondigd een show te geven in 013 in Tilburg op...

Archive

ARCHIVE SPEELT KLASSIEKE ALBUMS LIVE IN BRUSSEL EN... De Engelse band Archive komt twee avonden naar Brussel en twee avonden naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.