Leftfield en Kruder & Dorfmeister geven concert op festivalterrein Wooferland

Leftfield
Leftfield en Kruder & Dorfmeister geven concert op festivalterrein Wooferland
Door PhaedraW op 19 april 2024 - 13:45 Wooferland Festival heeft bekendgemaakt dat Leftfield een eigen concert gaat geven met voorafgaand aan dit concert een dj-set van het legendarische duo Kruder & Dorfmeister. Dit concert zal plaatsvinden op 1 september in Houtrak, waar op 31 augustus Wooferland georganiseerd wordt.

Leftfield was in de jaren negentig populair en is met name bekend om singles 'Not forgotten', 'Open up' en 'Song of Life' en het album Leftism. Ook werd hun muziek veel gebruikt in films.

Kruder & Dorfmeister is een Oostenrijkse triphop- en drum 'n' bass-duo bestaande uit de uit Wenen afkomstige Peter Kruder en Richard Dorfmeister. Naast hun dj-werkzaamheden zijn Kruder & Dorfmeister vooral bekend door de remixen die ze maakten voor artiesten als Roni Size, William Orbit, Lamb, Madonna en Depeche Mode.

Kopers van Wooferland zaterdag ticket krijgen als eerste een link voor de early-bird tickets. Schrijf je in voor de ticketverkoop via de pre-registratie voor Leftfield.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefAFAS Live

30 JAAR 'ILLMATIC' VAN NAS WORDT GEVIERD IN AFAS LIVEHet is 30 jaar geleden dat de toen 20-jarige NAS het album 'Illmatic'...

Subterranean Street Society

SUBTERRANEAN STREET SOCIETY DIT NAJAAR WEER OP TOURNEE De Deens-Nederlandse band Subterranean Street Society tourt in november...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.