Poppodium PAARD breidt uit met 1200 m2 ruimte voor muziek, film en ondernemers

review: Van Dik Hout - 10/05 - Paard Van Dik Hout
Poppodium PAARD breidt uit met 1200 m2 ruimte voor muziek, film en ondernemers
Door RobZ op 18 april 2024 - 11:24 Goed nieuws voor cultuur- en muziekliefhebbers in Den Haag. Poppodium PAARD breidt flink uit. Het Haagse podium neemt een nieuw cultureel verzamelgebouw in gebruik pal naast de huidge PAARD locatie aan de Prinsegracht in Den Haag. Het verzamelgebouw krijgt de naam GR8.

In het pand zal uitgebreid de ruimte gegeven worden aan cultuur. In de kelder is een theaterzaal waar PAARD muziek, films, spoken word en debat gaat programmeren. Op de benedenverdieping komen platenzaak The Recordcorner en een winkel van Huis van Gedichten. Andere muzikale en culturele ondernemers kunnen terecht op de tweede en derde etage.

De opening van GR8 is in het najaar. Tot die tijd worden er pop-up concerten en events georganiseerd in de nieuwe culturele broedplaats.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPatrick Watson

PATRICK WATSON TREEDT DRIE DAGEN OP IN HET ZONNEHUIS... Patrick Watson is een Canadese singer-songwriter. Zijn muziek wordt vaak...

Kuip

VANAF 2026 GEEN CONCERTEN MEER IN ROTTERDAMSE KUIP Diverse media melden dat in het stadion van voetbalclub Feyenoord vanaf 2026...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.