Vanaf 2026 geen concerten meer in Rotterdamse Kuip

Rammstein in de Kuip
Vanaf 2026 geen concerten meer in Rotterdamse Kuip
Door MartinaFagel op 18 april 2024 - 10:53 Diverse media melden dat in het stadion van voetbalclub Feyenoord vanaf 2026 geen grote concerten meer worden gegeven. Dit bericht wordt bevestigd door een woordvoerder van de gemeente Rotterdam. Rondom het stadion worden nieuwe woningen gebouwd, maar het isoleren van de woningen zou te duur zijn om al het geluid van de concerten tegen te kunnen houden. Om deze reden wordt ervoor gekozen om helemaal geen concerten meer toe te staan in de iconische concertlocatie.

In de Rotterdamse Kuip traden in het verleden diverse wereldsterren op. Zo stonden Michael Jackson, Rammstein, The Rolling Stones en U2 op het podium in het stadion van Feyenoord. Het laatste muziek-evenement dat volgens onze eigen agenda in de Kuip gehouden werd is het Oh My! Festival. Check hier de concerthistorie van de Rotterdamse Kuip.

De Kuip wordt door de gemeente met een miljoenenbedrag gecompenseerd vanwege het verbod om in de toekomst nog concerten te organiseren.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPaard

POPPODIUM PAARD BREIDT UIT MET 1200 M2 RUIMTE VOOR...Goed nieuws voor cultuur- en muziekliefhebbers in Den Haag. Poppodium PAARD...

Blanks news

BLANKS TIJDENS NIEUWE TOURNEE VIERMAAL TE ZIEN IN... Indie-pop vol feel-good vibes, catchy melodieën, zomerse gitaar riffs en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.